Gest de omenie făcut de un turist din Băile Herculane, care a găsit un portofel cu bani

portofel

Un turist a găsit un portofel, în timp ce se plimba prin staţiunea Băile Herculane. Acesta conţinea, pe lângă acte personale şi suma de 900 lei. Bărbatul de loc din judeţul Gorj s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Băile Herculane, unde în scurt timp a sunat chiar păgubaşul, de asemenea turist şi tot din judeţul Gorj. Acesta a spus că nu credea că va mai intra în posesia actelor şi a banilor pierduţi. Ca o coincidenţă, ambii sunt cazaţi la aceelaşi complex hotelier.
„Consider că acest gest de cinste şi omenie s-a datorat şi activităţilor de prevenire pe care le desfăşoară poliţiştii noştri la toate unităţile de cazare de pe raza staţiunii”, ne-a declarat subcomisarul Radu Ştefan – comandantul Poliţiei oraşului Băile Herculane.
Întâmplarea vine după ce săptămâna trecută, un bărbat din Deta a găsit un portofel cu peste 1.000 de lei în el, în timp ce se plimba pe o stradă din oraş. Acesta a fost returnat proprietarei care era din Caraş-Severin.
Poliţia atenţionează că orice persoană care găseşte bunuri pe care nu le predă autorităţilor poate face închisoare, de la o lună la trei luni, pentru însuşirea bunurilor necuvenite. (Paul Sever Smadu)

FOTO: ARHIVĂ adevarul.ro

De același autor

Related Articles