[FOTO-AUDIO]În Caraş-Severin se circulă în condiţii de iarnă. Pe Semenic, „Zăpada mieilor” a troienit drumul şi a înzăpezit chiar şi utilajele de deszăpezire

[UPDATE] În Caraş-Severin se circulă în condiţii de iarnă în urma stratului de zăpadă căzut în ultimele ore în mai multe zone din judeţ şi a codurilor galben şi portocaliu de vreme rea, emise pentru Banatul de Munte de Administraţia Naţională de Meteorologie şi Hidrologie.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Drumuri Judeţene, Carla Zeicu pentru Radio Reşiţa:

Carla Zeicu

***

Zăpada căzută în ultimele ore a blocat din nou accesul spre staţiunea montană Semenic din Caraş-Severin. Până şi utilajele de deszăpezire, pregătite pentru primăvară, au rămas împotmolite în ninsoarea care s-a aşternut într-un strat consistent de 30 de centimetri de omăt proaspăt pe care vântul l-a viscolit în dune. În prezent de la cabanierii de pe platoul montan am aflat că este ceaţă şi ninge uşor.

Încă de la orele dimineţii Radio Reşiţa a încercat să contacteze Direcţia judeţeană de Drumuri din cadrul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, dar din păcate demersurile au rămas fără ecou până la ceasurile amiezii, iar cetăţenii aflaţi pe munte, nu ştiu dacă pot coborâ sau nu în oraş, pentru că nimeni nu le comunică starea drumurilor din zona montană?!

Surse foto: Mircea Ţunea; Nicolae Ifca

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles