[FOTO] În această seară, 22:15, invitatul emisiunii Boema este Joszef Csaba Pal, Arhidiaconul Banatului Montan

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.


În această seară, de la ora 22:15, invitatul emisiunii Boema este Joszef Csaba Pal, Arhidiaconul Banatului Montan și Parohul Bisericii „Maria Zăpezii” din Reșița.
Distinsul nostru invitat ne face mărturisiri despre copilărie, credință și despre numirea sa de către Sfântul Scaun prin Papa Francisc, din data de 16 mai , ca Episcop Diocezan al Diocezei Timișoara ce va avea consacrarea și instalarea pe 6 august 2018.
Momente de aleasă emoție, gânduri pentru toți ascultătorii Radio România Reșița, din țară sau străinătate, povețe de viață si binecuvântare, vom primi împreună de la iubitul nostru părinte, TISTI, Csaba Pal.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău