Fotografia profesionistă în expoziţie la Reşiţa

Vernisajul salonului de Artă Fotografică al Foto Clubului Pro Arad, va avea loc joi, 19 ianuarie la ora 18.00 în sala “Horaţiu Vornica” a Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa.

Expoziția include cele mai bune fotografii acceptate și premiate în cadrul celei de-a V-a ediţii a salonului, printre care se regăsesc și cele ale Foto Clubului Banatul Montan din Reșița.

Salonul a avut temă liberă color și monocrom, iar cele mai bune lucrări au fost premiate cu medalii de aur oferite de asociaţii fotografice.

La salon au fost prezenţi 90 de fotografi amatori și profesioniști din toate colţurile lumii, în concurs fiind înscrise peste 700 de lucrări, a precizat pentru Radio Reşiţa Flavian Săvescu – președintele Foto Club Banatul Montan.

Despre lucrările de pe simeze, precum și despre importanța unui asemenea eveniment vor vorbi Nicolae Dumitru Vladulescu, directorul Teatrului de Vest Reşiţa, vicepreşedinte al Foto Club Banatul Montan şi Flavian Săvescu, GPU Aprodite, membru al Foto Club Pro Arad.

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles