[FOTO] Ziua păcălelilor marcată festiv la Reşiţa

1 aprilie-1

Pentru al patrulea an consecutiv, cu prilejul zilei de 1 aprilie, voluntarii de la Centrul “Mansarda” din municipiu au pregătit şi pentru astăzi, reşiţenilor, o farsă cu prilejul zilei păcălelilor.

Deghizaţi în personaje de poveste şi costume de epocă, peste 40 de tineri voluntari au animat, în această după-amiază, timp de câteva minute străzile din cartierul Lunca Bârzavei, făcând farse atât şoferilor cât şi pietonilor.

Toţi cei aflaţi pe stradă şi ceilalţi participanţi la trafic, la aceea oră, au rămas plăcut surprinşi de initiativa tinerilor reşiţeni şi au gustat glumele, păcălelile şi farsele făcute de aceştia.

Acţiunile voluntarilor reşiţeni au continuat în această după-amiază şi pe străzile din oraşul vechi ale municipiului de pe Bârzava.

Coordonatorul acestei, acţiuni, Daniela Lupşan – consilier pentru tineret în cadrul Direcţiei Judeţeme pentru Tineret şi Sport  Caraş-Severin a precizat pentru Radio România Reşiţa, că o astfel de acţiune este binevenită atât pentru a se distra tinerii implicaţi, cât şi pentru a descreţi frunţile pietonilor sau şoferilor reşiţeni. Tinerii şi-au confecţionat singuri costumele, cu obiecte de îmbrăcăminte găsite în casă, la neamuri, vecini sau prieteni.

Reporterul Radio România Reşiţa, Hardy Cvoica, a fost prezent la eveniment şi consemnează:

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles