[VIDEO-FOTO] Vizită la nivel înalt: Premierul României, Sorin Grindeanu, la Reşiţa

Primul ministru al României, Sorin Grindeanu, a sosit, în jurul orei 11.00, la Reşiţa. A fost întâmpinat de prefectul Florenţa Albu, preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu şi primarul Ioan Popa.  În agenda premierului sunt trecute şi discuţii cu managerii instituţiilor din sănătate, cei ai UCM şi ai Universităţii Eftimie Murgu. Şeful Guvernului este însoţit şi de ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh.

Hai să facem lucruri bune pentru Caraş-Severin!

Faceți administrație și lăsați de-o parte orice altceva! Acesta a fost îndemnul premierului Sorin Grindeanu către primarii din Caraş-Severin, cu care s-a întâlnit astăzi, la Reşiţa. Şeful Guvernului s-a arătat nemulţumit de felul în care arată judeţul:

„De 20 de ani, judeţul nostru a stat pe loc. Prea puţine lucruri s-au făcut comparativ cu alte judeţe, ca şi dezvoltare. Iar acest lucru se poate face doar printr-un efort comun, administrativ, politic, fără patimă, dacă vrem să pornim căruţa din loc. Nu vreau ca în 2020 când vin acasă la mama (n.r. la Caransebeş) să ajung pe aceleaşi drumuri şi să nu se întâmple ceva în judeţul în care m-am născut”.

Primul ministru şi-a încheiat discursul cu un alt îndemn adresat tuturor factorilor de decizie: Hai să facem lucruri bune pentru Caraş-Severin!

Înainte de a ajunge în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, delegaţia guvernamentală a fost întâmpinată de un grup de cetăţeni nemulţumiţi din Fizeş. Aceştia i-au vorbit premierului despre strarea dezastruasă a drumului judeţean 572 Berzovia – Fizeș.