În urma topirii gheţii şi a zăpezii, o parte din străzile din partea veche a municipiul Reşiţa au ajuns într-o stare deplorabilă după ce lucrările de apă şi canalizare, realizate anul trecut, au fost efectuate sub orice critică din bani europeni.

Gropi, canale surpate, noroi şi drumuri impracticabile la tot pasul în cartierul Dealul Crucii.

În general orașul arată dezastruos. Tot am crezut că se va face ceva. Slabă mișcare… Nu face nimeni nimic şi circulăm foarte greu, dar impozite şi taxe ştiu să ne ia”, susţine unul dintre locuitorii din zonă. Un altul spune că în urma săpăturilor efectuate, drumul a luat-o la vale, iar acum nici măcar o autosanitară sau o maşină de pompieri nu pot ajunge în zonă. O femeie din cartierul Dealul Crucii susţine că de când au avut loc reabilitările la drumuri, apa pluvială i se infiltrează în casă şi are umezeală la pereţi, iar cu maşina nici vorbă să te poţi deplasa, că mereu se strică câteceva din cauza drumului ajuns aproape impracticabil şi nu mai au nicio speranţă ca anul acesta să arate şi strada lor aşa cum arăta înainte, iar o alta spune că invită investitorii chinezi să înfiinţeze o orezărie dacă tot sunt interesaţi de afaceri în Caraş-Severin, că poate iese ceva… ?!

Contactaţi de cetăţeni, reprezentanții Primăriei Reşiţa ridică, momentan, fără soluţii din umeri, dau vina pe constructori şi duc oamenii cu preşul, că mâine, că poimâine, că în 30 de zile, că… poate la primăvară. (Hardy Cvoica)

1 COMENTARIU

  1. NU NUMAI DEALU CRUCII ARATA ASA.LA FEL SUNT STRAZILE DIN CILNIC.NIMANUI NU.I PASA.NU STIU DACA NE TREBUIA NOUA CHIAR MOL .MAI BINE S.AR OCUPA DE STRAZI DE APA.CANAL.ASTEA SUNT CU ADEVARAT URGENTE SI ABSOLUT NECESARE.CILNICUL OARCA AR FI O CENUSAREASA.

Comments are closed.