[FOTO-VIDEO] Un TIR ticsit cu țigări a fost interceptat de polițiști

Captură impresionată de ţigări de contrabandă, în apropiere de Timişoara. Noaptea trecută, poliţiştii de frontieră au confiscat 60.000 de pachete, în valoare de aproximativ 600.000 de lei.

Totul s-a petrecut în jurul orei 04.30, când poliţiştii de frontieră au oprit în trafic pentru control, în apropierea municipiului Timișoara, un automarfar marca Mercedes, înmatriculat în judeţul Suceava. Existând suspiciuni cu privire la operațiunea de transport efectuată, şoferul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, şi mijlocul de transport au fost duşi la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara pentru efectuarea de verificări, spune purtătorul de cuvânt al ITPF Timişoara, inspector principal Petre Nicola.

„În urma controlului amănunţit efectuat asupra camionului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de țigarete (60.000 pachete) de contrabandă. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor”.

Cercetările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

(Sebastian Dragomir)