Doi tineri au murit şi alţi trei au fost răniţi, într-un accident ce a avut loc noaptea trecută în localitatea Comloșu Mare.

Şoferul, în vârstă de 19 ani a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un stâlp, ulterior cu gardul unui imobil. Teribilul accident a avut loc la ora 23:30.

În autoturism se aflau 5 tineri (şoferul în vârstă de 19 ani, două persoane de 17 ani și două persoane 15 ani). Trei dintre tineri au rămas încarceraţi. Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea spune că extragerea victimelor a fost foarte dificilă, deoarece în urma impactului autoturismului cu un stâlp de electricitate, acesta s-a rupt și a căzut peste maşina răsturnată.

„Din cele 5 persoane din autoturism, 3 au fost transportate la spital în stare de conștiență, iar două victime (dintre cele încarcerate) au fost declarate decedate. La locul accidentului au intervenit 11 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea și un echipaj SMURD. De asemenea, au intervenit echipaje de poliție și 4 echipaje de la ambulanța SAJ”.