[FOTO-VIDEO] Traficul feroviar este blocat în județul Mehedinţi

Traficul feroviar pe magistrala 900 între Timişoara şi Bucureşti este blocat la această oră (12.00) din cauza unui accident rutier. Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren, în judeţul Mehedinţi, între Gârniţa şi Balota. Şoferul autoturismului nu a respectat indicatoarele rutiere la trecerea la nivel cu calea ferată, spun poliţiştii.

La locul accidentului au fost mobilizaţi 12 pompieri militari de la Detaşamentul Drobeta Turnu Severin, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială cu apă şi spumă o ambulanţă SMURD. La sosirea pompierilor, în autoturism nu se afla nicio persoană. După cercetarea zonei, au fost găsite două victime ce prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba de doi bărbaţi, dar a căror identitate nu se cunoaşte încă.

Citeşte şi: Grav accident feroviar, după ce un tren a lovit un microbuz


Mai multe trenuri care circulă pe această magistrală au fost oprite în gări. Traficul feroviar va reveni la normal după ce maşina, transformată într-un morman de fiare, va fi luată de pe calea ferată.

Se estimează că trenul implicat în eveniment, care circula în direcţia Bucureşti-Budapesta, va avea o întârziere către destinaţie de aproximativ 60 de minute.
(Sebastian Dragomir)