[FOTO/VIDEO] Direcţia 5 a încheiat campania Eu aleg România, la Reşiţa

După ce manifestările dedicate Centenarului s-au încheiat, după cum îi este menirea, Radio România Resita a intrat în prima zi de după cei 100 de ani de România Mare alături de cetățenii orașului, dând astfel întietate speranței în ajunul Sărbătorilor de iarnă.
În Centrul Civic al municipiului de pe Barzava s-a cântat şi s-a dansat alături de artiști din țară și din străinătate, mai bine spus alături de artiști din Serbia și de formația fidelă radioului reşiţean, Direcția 5.
Seara , dedicată campaniei Eu aleg România ajunsă la final, a rescris, muzical vorbind direcția următorilor 100 de ani printr-o ștafeta muzicală alături de membrii îndrăgitei formații Direcția 5, apreciată de ascultatorii noștri, care sunt si beneficiarii în prima audiție a tuturor cântecelor lansate de ei.
S-a cântat românește, s-a dansat si s-a creat o atmosferă de sărbătoare la care a contribuit foarte mult si echipa jurnaliștilor Radio România Reșița care s-a gândit și la cei care nu locuiesc în capitală Banatului Montan si au transmis întreaga manifestare live pe facebook.

 

Si de aceasta data bănățenii au ales cu aceeași fidelitate Radio România Resita fiindca frecvențele postului nostru de radio inseamna „Acasa” pentru fiecare dintre ascultătorii noștri. Acasa in Romania, astfel că impreuna cu ei putem spune in fiecare clipa: Eu aleg Romania!