[FOTO-AUDIO] Bănățenii au demonstrat că sunt “păcimași”. Mii de persoane au petrecut alături de Radio Reșița și cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară!

Radio România Reșița a împlinit 20 de ani de activitate, de muncă și emisie neîntreruptă. Și cum schimbarea prefixului nu putea trece neobservată am dorit să răsplătim ascultătorii pentru fidelitate.

Iubitorii de folclor au avut parte în această seară de un regal folcloric. Astfel, că Parcul Tricolorului din Reșița s-a transformat într-o „mare” de oameni care au venit să fie alături de noi și să se delecteze cu muzică bună și mâncăruri tradiționale.

Pe scenă au urcat artiști de renume care iubesc și duc mai departe portul popular și tradițiile Banatului. Dumitru Teleagă, Nicu Novac, Camelia Ceocu, Maria Didraga, Ioneta Cerbu, Doriana Talpeş, Narcis Goian, Mona-Lisa Şufan, Ionică Ivan, Monica Ştiopoane, Dan Neacşa, Dana Gruescu, Simion Moise, Roberta Crintea au încântat sufletele iubitorilor de muzică populară. Întregul spectacol a fost acompaniat de Orchestra Ansamblului folcloric Bârzava din Reşiţa.

Interpreții de muzică populară au ținut să ne transmită câteva gânduri.

,,Mă bucur din tot sufletul că am reușit să ajung la aniversarea dumneavoastră, pentru mine Radio Reșița înseamnă foarte mult. Vă mulțumesc din suflet pentru invitație și vreau ca ascultătorii să fie bucuroși de acest minunat spectacol’’- a declarat Dumitru Teleagă, sau Meka, așa cum îl știu admiratorii săi.

,,La mulți ani ! Vă doresc să puteți să duceți mai departe acest radio al bănățenilor noștri făloși. Datorită acestui post lumea nu ne uită. Vă doresc în continuare mult succes, multă putere de muncă și să faceți emisiuni tot așa frumoase’’-a declarat pentru Radio Reșița, îndrăgitul solist al Reșiței, Nicu Novac.

,,Mulțumesc din suflet echipei Radio Reșița, fără ei nu aș fi crescut atât de frumos. Atunci când vin în Caraș-Severin sunt întâmpinată cu urarea: Te-am auzit la Radio Reșița! Pentru mine este un lucru excepțional, vă mulțumesc din suflet! Să vă dea Dumnezeu multă sănătate întregii echipe iar Radio Reșița să dăinuască în timp cât mai mult posibil’’-ne-a spus, emoționată, tânăra interpretă de muzică populară, Doriana Talpeș.

Mii de oameni au decis să petreacă această seară alături de noi și au ținut să ne transmită câteva gânduri frumoase.

,,La mulți ani fericiți! Să ajungeți la maturitate, spre vârsta de 70 de ani, să sărbătoriți  nunta de diamant! Multă sănătate întregii echipe’’

,,Să continuați tot așa! Să faceți în continuare lucruri minunate!’’

,,M-am născut și am crescut cu Radio Reșița și țin să doresc echipei sănătate, fericire și la mulți ani’’

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în cele două decenii de activitate și pentru că ne-ați arătat nouă, echipei Radio Reșița, încă odată, motivul pentru care venim zilnic la muncă, ne ascultați și ne iubiți! Încrederea dumneavoastră este apa vie ce ne dă putere să mergem mai departe și să ne păstrăm acest loc câștigat cu multă trudă. Primul loc în audiențe și în inimile dumneavoastră!

Vă așteptăm și sâmbătă în Parcul Tricolorului începând cu ora 20.00 împreună cu Direcția 5 și Adi Cristescu să sărbătorim cei 20 de ani în care ați fost alături de noi! Duminică vom continua petrecerea cu Pact, Phaser și Simona Nae.

(Echipa Radio Reşiţa)

Cele mai citite

Related Articles