[FOTO-VIDEO-AUDIO] Timişean prins cu droguri la frontieră

Chiar dacă suntem în stare de alertă, poliţiştii de frontieră continuă controalele pentru a combate infracţiunile grave.

La Punctul de Trecere a Frontierei Borș, în maşina unui timişean, în vârstă de 45 de ani, care intenţiona să intre în ţară, au fost descoperite droguri de mare risc. Bărbatul a fost dat pe mâna poliţiştilor antidrog, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, comisar şef Laura Bondar.

„Acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări asupra persoanei și autoturismului, fiind astfel descoperite, în buzunarul stâng al bluzei bărbatului, sub scaunul pasagerului dreapta față și sub bancheta din spate, mai multe plicuri cu substanță pulbere de culoare albă, învelite în folie de aluminiu. Şoferul a declarat că este vorba de substanțe interzise, precizând că este consumator ocazional de droguri. Drept urmare, persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de aproximativ 90 de grame substanță pulbere de culoare albă, susceptibilă a fi amfetamină – drog de mare risc, care a fost ridicată în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”.

Având în vedere aspectele menționate, a fost informată structura competentă B.C.C.O. Oradea, care a dispus trimiterea unei echipe operative la Punctul de Trecere a Frontierei Borș în vederea preluării şi expertizării substanţei.

Dosarul a fost înaintat parchetului competent pentru soluționare, iar procurorii DIICOT au dispus reținerea timişeanului pentru 24 de ore.

De același autor

Related Articles