[FOTO/VIDEO] Accident grav în Reșița

UPDATE – Una dintre victime a decedat, din păcate, la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

UPDATE – Toate cele patru persoane încarcerate au fost scoase și transportate la Spitalul Județean Reșița.

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe podul din cartierul Stavila, lângă sediul Detașamentului de Pompieri Reșița.  Conform primelor date, un autoturism a lovit un stâlp. În urma impactului patru persoane au rămas blocate. La fața locului s-au deplasat echipaje specializate pentru descarcerare și prim-ajutor calificat.

De asemenea se intervine cu doua autospeciale pentru stins incendii. La fața locului se afla și echipaje ale politiei, Enel și Distrigaz.

Știre în curs de actualizare

2 COMENTARII

  1. 2 puncte am si eu de specificat …..
    1 se circula sub ori ce critica in anul 2022 se mai cumpara permise si ne miram ca avem atâtea accidente? Când se circula fără nici o forma de Constanța….
    2 in toate tarile din lume chiar și în ceea mai saraca străzile publice si trotuarele sunt curățare de primarii …! Dece pentru ca eu ca si cetățean ini plătesc contribuția plătesc impozite și taxe ca , Politicieni , Primarii , Inspectorii, si care mama mea mai sunt ca sincer îmi este Jena sa le mai pronunt Numele nu își fac datoriile dar eu dau amenzi la oameni ce iei își fac salata extreme de mari sa ii vad eu pe ei cum dracu își da amenda singuri ca nu întreține Satul , Comuna. Orașul , Județul si chiar Tara dar nu ii mai satura Dumnezeu cat Jefuiesc Tara si poporul pe fata

Comments are closed.

De același autor

Related Articles