UPDATE

În jurul orei 16.30, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ilie Iova, a părăsit sediul DIICOT Caraş-Severin. Acesta a declarat că este nevinovat şi că a trebuit să dea explicaţii în legătură cu unele credite pe care le-a contractat pentru plata angajaţilor. Faţă de acesta nu a fost luată nicio măsură preventivă.

***

1459950550183La audieri a fost adus şi patronul Hotelului Cerna, din staţiunea Băile Herculane, Mihai Cionca. La intrarea în sediul DIICOT, acesta a precizat că nu ştie despre ce este vorba.

ArmasÎn seara zilei la Reşiţa va ajunge şi omul de afaceri Iosif Armaş, adus tocmai de la Bucureşti.

***

Și Filip Raiescu – director general al HERCULES SA a fost adus pentru audieri la sediul DIICOT.

***

Audiat în dosarul devalizării stațiunii Băile Herculane este și vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ilie Iova. Timp de șase ani, în perioada 2002 – 2008, acesta a fost manager executiv la SC ARGIROM GROUP – SC HERCULES S.A. Băile Herculane.

***

Directorul economic al HERCULES SA, Gavril Adamescu și soţia sa, contabilă în cadrul societăţii au fost ridicaţi de mascaţi de la pensiunea „Pinul Negru” pe care o dețin în Herculane, împreună cu fostul primar Ion Oprescu. Cei doi soți vor fi aduşi la DIICOT Caraş-Severin pentru audieri.

În total, 22 de persoane vor trebui să răspundă la întrebări în frunte cu omul de afaceri Iosif Armaş. Acesta va fi adus tocmai de la Bucureşti. Toți sunt acuzați de săvârşirea infracţiunilor de delapidare, spălare de bani, grup infracţional organizat şi abuz în serviciu, pe scurt de devalizarea staţiunii Băile Herculane.

Citeşte pe aceeaşi temă: