[FOTO] Valea Cernei – Regina… reginelor frumuseţii mondiale!

Cea mai prestigioasă manifestare de modelling găzduită de staţiunea Băile Herculane a început, în această seară, la Complexul hotelier Afrodita, cu prezentarea concurenţilor la  TOP INTERNATIONAL – MODEL OF THE WORLD, care reuneşte peste 20 de modele feminine şi masculine de pe trei continente – Asia, America de Sud şi Europa : Estonia, India, Filipine, Serbia, FYR Macedonia, Bulgaria, Armenia, Myanmar, Spania, Italia, Elveţia, Brazilia, Albania , Coreea de Sud şi România – ţara noastră fiind reprezentată de Timea Socol, care în prezent studiază la Londra. Fiecare concurent a primit eşarfa de MISS sau MISTER al ţării pe care o reprezintă în acest concurs, după care au urmat şi primele şedinţe foto ale participanţilor. După festivitatea de deschidere, oaspeţii au fost invitaţi la o cină la proţap pe terasa hotelului Afrodita, la care le-au fost oferite preparate din bucătăria tradiţională românească, iar un grup de frumuseţi autohtone au întreţinut atmosfera cu cântece şi dansuri populare!

Modelele prezente la această manifestare vor vizita mâine (miercuri 24 august) staţiunea Băile Herculane şi vor susţine o serie de şedinţe foto, pentru ca joi, 25 august, să se deplaseze într-o croazieră pe Dunăre, iar în 28 august este programată vizitarea cascadei Bigăr şi a municipiului Timişoara. În perioada petrecută pe Valea Cernei modelele vor avea un program variat, care va cuprinde numeroase şedinţe foto, catwalk-uri, trainning de fitness, iar în 30 august se va desfăşura Spectacolul de Gală în care vor fi decernate titlurile de MISS şi MISTER OF THE WORLD.

Între participantele la acest eveniment se numără şi deţinătoarea  titlului de MISS FILIPINE – Cristine Cruz, care au declarat în exclusivitate pentru RADIO ROMÂNIA REŞIŢA :

Sunt pentru prima dată în Europa chiar, sunt emoţionată şi fericită să fiu aici şi mă bucur că am găsit oameni ospitalieri, locuri incredibil de frumoase şi sunt destul de eomţionată pentru ceea ce va urma! Găsesc un punct de legătură între poporul filipinez şi poporul român, faptul că şi filipinezii sunt recunoscuţi pentru generozitatea cu care îşi întâmpină oaspeţii şi sunt recunoscuţi pentru ospitalitate în întreaga lume! Filipinezii deţin titlul de cei mai fericiţi oameni în 2012 şi consider că starea de bine, umorul, buna dispoziţie sunt secretul fericirii, iar îndemnul meu este : fii fericiţ fii voios! La acest eveniment doresc în primul rând să învăţ mult mai mulţ faptul că există trainninguri de fitness mă va ajuta foarte mult în viitoarea carieră, de asemenea voi cunoaşte oameni interesaţi, modele din lumea întreagă şi experienţele pe care aceştia le au aici… Este un antrenament potriviţ pentru că în viitor voi reprezenta Filipinele într-un concurs internaţional de frumuseţe de prim rang“!

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles