[FOTO] Staţiunea lacustră de la Berzasca va primi turişti de anul viitor

sat lacustru berzascaJudeţul Caraş-Severin înregistrează o nouă premieră – prima staţiune lacustră din România. Proiectul derulat cu fonduri de la Uniunea Europeană, de către un investitor privat prevede amenajarea în localitatea Berzasca a 30 de case suspendate pe piloni deasupra Dunării, care vor fi legate prin pontoane.

Şi asta nu este tot, vor exista piscine, restaurante, alei de promenadă, o pistă pentru biciclete, un punct de belvedere şi un port turistic. Valoarea proiectului intitulat ”Dreptul la Dunăre” se ridică la 1.800.000 lei. Primele 15 locuinţe, o piscină pentru adulți şi una pentru copii vor fi gata până la sfârşitul anului, iar de anul viitor turiştii vor putea petrece în Clisura Dunării o vacanţă de vis.  În oglindă cu acest complex aproape finalizat, mai va fi încă unul identic, iar în mijloc – un restaurant. Satul lacustru de la Berzasca va fi unic, la fel ca și locul unde va fi amplasat,  Clisura Dunării fiind cel mai spectaculos defileu al fluviului. (Mirabela Afronie)

5 COMENTARII

  1. Am trecut acum o lună pe acolo și din păcate nu știu dacă cineva se va bucura de această stațiune lacustră. Șantierul era părăsit, nu se vedea pic de activitate și partea cea mai tristă a proiectului este că trei din cășute ce aveau și partea de instalații electrice realizată și finisajele în proporție de 80 % erau înghițite de Dunăre, având pilonii rupți și căcuțele de lângp de asemenea vor avea aceeași soartă

    • Am trecut acum o lună pe acolo și din păcate nu știu dacă cineva se va bucura de această stațiune lacustră. Șantierul era părăsit, nu se vedea pic de activitate și partea cea mai tristă a proiectului este că trei din cășute ce aveau și partea de instalații electrice realizată și finisajele în proporție de 80 % erau înghițite de Dunăre, având pilonii rupți și căsuțele de lângă de asemenea vor avea aceeași soartă.

Comments are closed.

De același autor

Related Articles