[FOTO] Slalom printre gropi

drum cu gropi (3)

Sezonul rece a afectat grav carosabilul din Reşiţa. Circulaţia rutieră pe mai multe artere din municipiu este îngreunată din cauza gropilor apărute în asfalt. Şoferii sunt nevoiţi să facă slalom sau să circule pe contrasens, încălcând legislaţia. Situaţia este cunoscută de autorităţile locale. Primarul Mihai Stepanescu ameninţă cu sancţiuni firma care trebuia să execute lucrările de plombare. „Procesul de îngheţ-dezgheţ provoacă şi aceste neplăceri. Noi am identificat aceste gropi din carosabil şi din trotuare. Am acoperit o parte dintre ele cu asfalt la rece şi am notificat firma care lucrează în cartierul Moroasa să urgenteze lucrările. În caz contrar, o să plombăm noi şi o să le reţinem acele sume aferente lucrărilor”, a declarat Stepanescu:

Primarul Mihai Stepanescu a menţionat că au fost plombate gropile de pe strada Paul Iorgovici şi se lucrează la reabilitarea carosabilului de pe strada Petru Maior.

(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

  1. O întrebare de om necunoscător: de ce drumul Reșița – Caransebeș nu are aceleași probleme, deși a fost reabilitat cu mulți ani în urmă? De ce în Timișoara, pe arterele principale asfaltul este aproape perfect, fără a fi refăcut anual? Oare să fie un asfalt minune, a cărei rețetă este secretă, sau interesul este ca, în Reșița să se asfalteze în fiecare an, după modelul patentat de Popa Mircea, cheltuind aiurea banii contribuabililor.
    Să nu-mi spună cineva varianta pentru oligofreni: „au prețul cel mai mic” – în orice documentație de licitație sunt stabilite CRITERII DE CALITATE OBLIGATORII! Iar apoi, dintre ofertele tehnice care îndeplinesc normele de calitate, se selectează cea cu prețul cel mai mic.
    Dar edilul nostru are alte priorități … reamenajarea centrului civic, funicular, etc. – de importanță vitală pentru noi.

Comments are closed.

De același autor

Related Articles