[FOTO] Şedinţă cu scandal la Adunarea Generală a AJVPS Caraş-Severin

Scandal cu țipete și acuzații la Adunarea Generală a vânătorilor şi pescarilor cărăşeni.

După prezentare ordinei de zi, raportul privind activitatea desfăşurată, analiza şi bilanţul contabil, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs, precum şi discuţii în faţa comitetului de conducere privind comportamentul unor membrii ai asociaţiei, întâlnirea celor peste 100 de vânători şi pescari din judeţ a escalat.

Ședința, prezidată de preşedintele asociaţiei, Dorin Marescu, care a durat aproape trei ore, a fost marcată de tensiuni aprinse între reprezentanții conducerii, dar și între diverșii participanți, care şi-au adus o serie de acuzații reciproce, ajungându-se până la amenințări cu judecata.

De la gestiune frauduloasă, cheltuirea banilor asociației în scopuri personale, acte de braconaj, până la cuvinte grele, gen incompetenţă, mincinoşi, lipsiţi de prestanță, totul a culminat, după supunerea la vot, cu decizia de suspendare şi excludere din asociaţie a doi membrii.

Este vorba de fostul preşedinte al Clubului de vânătoare şi pescuit sportiv Reşiţa şi şef al grupei de vânătoare Fârliug-Ezeriş, Ion Mustaţă, care a fost exclus şi de primarul comunei cărăşene Fârliug, Ioan Borduz, care a fost suspendat pentru o perioadă de un an.

În ceea ce priveşte controversata problemă a pescarilor sportivi, preşedintele AJVPS Caraş-Severin a precizat că instanţa este în pronunţare, iar termenul a fost devansat până pe 26 aprilie. (Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles