[FOTO] Se lucrează la infrastructura rutieră din Govândari

În cartierul Lunca Bârzavei din Reșița se lucrează intens la refacerea infrastructurii rutiere. A început asfaltarea tronsonului curprins între pasajul CFR și intersecția cu strada Făgărașului, dar în paralel sunt intervenții și pe Bulevardul Republicii. Primarul Ioan Popa spune că aceste lucrări vor fi intensificate în perioada următoare.

„A început asfaltarea și din datele pe care le le am, într-o zi-două se deschide traficul acolo, lucru care va simplifica foarte mult circulația. În același timp, în zona Victoria se toarnă asfalt pe trotuare și pistele de biciclete într-un ritm alert. Am mari speranțe că până la Paști, într-un procent covârșitor, să zicem 75-80% circulația va fi reluată în Govândari, în zona pietonală și de ciclism, astfel încât cei care au suferit până acum prin noroaie și prin praf să beneficieze de lucrările pe care le fac cei de la PORR”.

Intersecția din zona Kaufland-Lidl a fost redeschisă și autobuzele circulă acum fără a ocoli prin Bucla Bârzavei, afirmă directorul TUR, Dănuț Jurubescu.

„Astăzi am afișat din nou graficul de circulație prin spații. Cursele nu au fost scoase, dar în momentul în care ea mergea pe la Câlnic, pe lângă Bârzava, automat se prelungea cu vreo 10 minute. Cursa respectivă se va scoate abia în momentul în care se va redeschide circulația pe bulevardul Republicii. În prezent, autobuzele circulă pe ruta Bulevardul Muncii – strada Făgărașului din jumătate în jumătate de oră”.

De același autor

Related Articles