Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depă şi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

În această seară de sâmbătă, la emisiunea „Prietenul de la 20:20”, ne întâlnim cu omul şi  medicul  primar de  la UPU-Smurd Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Cosmin Librimir.

Este Omul care ne acordă primul ajutor, care ne îndrumă şi ne ajută să trecem cu bine peste boală, este Omul care îşi respectă profesia şi pacienţii, este Omul care îşi pune viaţa în slujba profesiei.

Medicul Cosmin Librimir a fost şi a rămas în linia întâi a acestor vremuri, iar în această seară prin domnia sa aducem respectul şi admiraţia noastră tuturor cadrelor medicale care au luptat împotriva Covid -19, dar şi, care în timpuri normale ne sunt alături.

Împreună cu soţia sa, Maria Librimir, a construit o familie în halate albe, amândoi făcând parte din colectivul medical din oraşul de pe Bârzava, o familie care ne acordă empatia şi profesionalismul în fiecare clipă când se află la datorie, dar şi atunci când i se cere ajutorul.

„Viaţa e o artă, dacă te prinzi la timp, iar dacă nu te prinzi, atunci e doar o grijă-n plus”, afirmă invitatul nostru, care se mărturiseşte cu sinceritate şi altruism, dezvăluindu-ne cele mai frumoase amintiri, speranţe şi mai ales credinţe din care şi-a construit şi continuă să îşi construiască o personalitate puternică admirată de cei care-l merită şi poate judecată de cei care nu îl înţeleg.

Emisiunea se difuzează LIVE pe facebook!

Rămâneţi pe https://www.radioresita.ro/ ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău