[FOTO] Sâmbătă, 30 noiembrie la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”, ne întâlnim cu Părintele Mihai Ciucur!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară de sâmbătă la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20” ne întâlnim, pe calea undelor, cu un om absolut special, Părintele  Mihai Ciucur, care în acestă seară de Sfântul Andrei ne îndeamnă să redevenim buni şi altruişti, să ne manifestăm compasiunea pentru sufletul unui copil care are nevoie de noi,Vlăduţ Olimpia Georgiana. Tânăra trăieşte în întuneric de aproape 13 ani, fiind diagnosticată cu retinopatie pigmentară, o maladie extrem de rară, care i-a răpit cei mai frumoşi ani. Pentru a vedea din nou, Olimpia are nevoie de un transplant cu celule stem, costul tratamentului fiind de 22.000 de USD.

În sprijinul ei, la început de lună, luni  2 decembrie, ora 17:00, la Cinematograful „Dacia” din Reşiţa, cei dornici să o ajute sunt susţinuţi în demersul lor de maestrul Dan PURIC,care le  va dărui un moment special în semn de recunoştinţă şi apreciere prin Conferinţa caritabilă intitulată „Umorul, cel mai bun discurs pentru poporul român”.

Dan Puric s-a născut pe 12 februarie 1959,în Buzău.

Este  absolvent al Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București şi este actor, eseist, autor și regizor de teatru român. Spectacolele sale – Toujours l’amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote – au fost reprezentate în mai multe țări. În film, a jucat rolul principal în coproducția româno-sârbă Broken Youth, iar spectacolele sale de pantomimă au fost transmise de televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt și RTL Luxemburg. A mai jucat în filme pentru televiziunea publică din Lausanne, Elveția.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău