[FOTO] RADIO REȘIȚA 25: Concert aniversar la un sfert de secol cu sufletul alături de oameni

Radio Reşiţa a aniversat 25 ani de activitate neîntreruptă, printr-un concert extraordinar în centrul oraşului, devenit locul preferat de relaxare în seriile de vară.

La împlinirea unui sfert de secol de la prima emisie a Radio Reşiţa, centrul oraşului a vibrat pe muzica celor care au oferit, timp de aproape 4 ore, o reprezentaţie de zile mari.

Prima care a urcat pe scenă şi a dat startul distracţiei a fost o artistă la început de drum care şi-a dorit să facă muzică de când se ştie. Mara Muşat, elevă a Școlii Crina Mardare Music Experience din București a impresionat publicul cu vocea ei. La cei 16 ani, Mara a cântat până acum alături de Liviu Teodorescu, Irina Rimes, Marius Moga și Dorian Popa.

Trupa Sonar cu Gabriel Burduja, concurent în 2013 la Vocea României au cântat la unison cu sutele de spectatori, cele mai de succes piese româneşti şi internaţionale. Pe scenă a urcat şi timişoreanca Maryliss, care s-a făcut remarcată tot la Vocea României, în 2016.

De la aşa un eveniment nu putea să lipsească Dean Bowman, finalistul de la Românii au Talent, care ne-a făcut mândri să fim reşiţeni, cărăşeni și români, chiar dacă el este născut în New York. Prezența la Festivalul de blues din Poiana Lupului-Gărâna, în 2016 l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil de România, țară pe care o consideră acum acasă.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost concertul Direcţia 5, trupa de suflet a Radio Reşiţa, care deşi a luat fiinţă în 1991, mereu este în topuri. Cei 20 ani nu au lăsat urme peste Direcţia 5, din contră, băieţii sunt la fel de iubiţi ca la începuturi. Cu dor de scenă şi de public, după un an pandemic, Direcţia 5 a cântat cele mai cunoscute piese şi a oferit un cadou muzical, atât fanilor veniţi din întreg judeţul, dar şi celui mai ascultat post de radio din Banat, aflat la ceas aniversar. Băieţii au cântat în primă audiţie cea mai nouă piesă a lor –  Ecou, piesă lansată recent pe 105,6 FM. Întregul eveniment a fost sprijinit de Primăria Reşiţa.

Radio Reşiţa, de 25 de ani pe aceeaşi frecvenţă cu inima cărăşenilor, a bănăţenilor, a ascultătorilor de pretutindeni! Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături!

De același autor

Related Articles