[FOTO] Primăria Reşiţa salubrizează intrările în oraş în cadrul unei ample campanii de ecologizare

Primăria Reşiţa a organizat astăzi o amplă acţiune de ecologizare a celor 5 intrări în oraş, dinspre: Bocşa, Caransebeş, Doman, Lupac şi Secu.

În aceasta au fost implicaţi peste 250 de elevi de la 5 şcoli din urbe (n.r. Şcoala Gimnazială 8, Traian Lalescu, Sabin Păuţa, Diaconovici-Tietz şi Economic) alături de cadrele didactice şi personalul primăriei, la campanie fiind prezenţi şi simpli cetăţeni ai municipiului de pe Bârzava. Ce impresie le-a lăsat tinerilor acţiunea şi ce au găsit pe domeniul public, am aflat de la unii dintre ei:

Acţiunea de astăzi este o reeditare a ceea ce s-a întâmplat în campania din primăvara trecută, cantitatea de gunoaie de anul acesta fiind semnificativ mai mică decât la ediţia precedentă, a precizat pentru Radio Reşiţa Cornelia Burileanu – şef serviciu gospodărie urbană şi mediu din cadrul primăriei municipiului:

Pe timpul acţiunii, jandarmeria, Poliţia rutieră şi locală au organizat filtre pe traseele care au fost salubrizate şi au informat participanţii la trafic despre prevederile legale cu privire la respectarea curăţeniei pe domeniul public. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles