În această seară în Parcul Tricolorului din Govândari, ora 19 și în  Centrul Civic al Reșiței, ora 20,  au început manifestările dedicate aniversării celor 22 de ani de la primul semnal în eter al radioului reșițean, dar și Zilelor Diasporei, organizate de Radio România Reșița, Primăria Reșița și RePatriot.

Laura Sgaverdea, managerul radioului reșițean a transmis în ambele locații mesajul echipei jurnaliștilor din radio, mulțumind pentru fidelitate ascultătorilor, dar și administrației locale pentru sprijinul acordat și buna colaborare.

Cu emoție, managerul Radio România Reșița a mulțumit și celor prezenți, publicului ce a răspuns  invitației de a fi prezent, asigurând încă o dată că și pe viitor Radio România Reşiţa rămâne  radioul oamenilor ce promovează Valoarea, fiindcă frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Dacă în Parcul Tricolorului muzica populară a asigurat voia bună, bine asortată cu un număr mare de spectatori care s-au încins în horă,  brâu si ardeleană, cum se joacă în Banat, sau au  degustat  din preparatele  tradiționale, cu toții hotărâți de a reveni și sâmbătă sau duminică, în Centrul Civic pentru iubitorii altui gen muzical, Teo Milea a ținut un concert extraordinar de pian.

Faceți parte din acea lume dragă mie, vă iubesc!

La eveniment au participat Ioan Popa, Primarul Reșiței, Cătălin Hogea, Subprefect, personalități ale urbei, jurnaliști, cu toții uniți de emoția ce îi transformă în melomani.

”Muzica-i un leac de suflet” este crezul artistic al lui Teo Milea pianistul, omul, compozitorul, românul care poartă harul și numele României pe scenele lumii .
Ineditul eveniment a oficiat începutul unei frumoase inițiative, aceea de-a pune reșițenilor oglinda sufletelor lor pe ritmuri de clape, frumos atinse de harul celui mai generos invitat la eveniment, tânărul și apreciatul artist-Teo Milea.

Maestru al picturii cu sunetul pianului, lecția lui Teo conjugă fantezia și bucuria într-o sensibilă voce prin intermediul căreia percepem întreaga lume înconjurătoare.

Pentru a ne convinge că este fericit să cânte din nou la Reşiţa, Teo Milea a venit și într-o emisiune în direct la radio, înainte de concert,  pentru a transmite gândurile sale și prieteniea sa echipei radioului reșițean, dar și ascultătorilor și celor care-i iubesc muzica.

La finalul concertului , Teo Milea a răspuns aplauzelor simplu și delicat: „Faceți parte din acea lume dragă mie-vă iubesc!”

„Ireversibil” … s-a încheiat seara, cu piesa consacrată a lui Teo Milea, dar povestea merge mai departe, ca o „Serenadă” frumoasă prin emoțiile căreia se clădește tot mai solid bucuria de a fi fost și de a rămâne împreună!

Vă mulțumim Prieteni !

La finalul concertului, prietenul lui Teo Milea și  primarul Reşiţei, Ioan Popa, a mărturisit cu emoție pentru Radio România Reșița:

Centrul municipiului Reşiţa a fost plin de oameni. Printre cei prezenţi la concertul de pian al lui Teo Milea, Ada Botezan a întâlnit și o tânără din Germania care a urmărit cu mari emoţii spectacolul în aer liber alături de ceilalți spectatori, la fel de încântați de muzica artistului:

Din Centrul Civic, iubitorii de distracţie şi muzică au mers alături  de echipa Radio România Reşiţa, de la ora 22, la  Pensiunea Brânduşa de pe malul lacului Secu  pentru un  Party DJ Adrian Șaguna şi MC Lala.

(Anca Bica Bălălău-Ada Botezan)