[FOTO] PORR pregătește terenul și în zona Muncitoresc – Universalul Vechi

Lucrările la șantierele deschise în Reșița avansează, mobilizarea cea mai mare fiind în cartierul Lunca Bărzavei. Acolo se lucrează pe mai multe tronsoane, atât la linia de rulare a tramvaiului, cât și la refacerea trotuarelor. Echipele de la PORR au acționat în această săptămână inclusiv în zona Muncitoresc, spune primarul Ioan Popa.

„Tratamentul pe care îl aplicăm în Govândari, de la ieșirea din depoul de tramvai și până la Intim, nu este nici pe departe același cu tratamentul care urmează să se întâmple din Triaj spre Lunca Pomostului și până în Muncitoresc. În Govândari tratăm toată trama stradală, din bloc în bloc și avem trotuar, pistă de biciclete, spații verzi, copaci, carosabil, linie de rulare, stâlpi de curent, ș.a.m.d. De la pasajul de la Intim în sus, lucrurile se simplifică pentru că acolo mergem din bordură în bordură. În paralel, se desfășoară lucrări și între Muncitoresc și Universalul Vechi, unde se pregătește fundamentul pentru a începe să se pună șine de tramvai și acolo”.

Conform estimărilor înaintate de constructor, până la sfârșitul lunii mai, ar trebui ca lucrările din cartierul Govândari să fie încheiate.

De același autor

Related Articles