[FOTO] Polițiștii sunt cu ochii pe cei care vor să ”decoleze” la festivalul TAKE OFF

Acțiunile polițiștilor cărășeni pentru ordinea și siguranța publică în județ au fost intensificate la acest sfârșit de săptămână, având în vedere și manifestările cu public numeros organizate în Caraș-Severin.

Prima seară a festivalului TAKE OFF, organizat pe Aeroportul Caransebeș, la care a participat un număr mare de persoane, s-a încheiat fără evenimente deosebite din punct de vedere al ordinii și siguranței publice.

Polițiștii, jandarmii, pompierii militari, specialiștii Antidrog au fost prezenți în proximitatea manifestărilor organizate cu ocazia festivalului și au desfășurat activități pentru prevenirea oricăror fapte de natură penală sau contravențională.

Aseară, în jurul orei 19.30, polițiștii de la Poliția Orașului Moldova Nouă au oprit pentru control pe DN 57, în localitatea Moldova Veche, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, care la testarea cu aparatul Drugtest, a rezultat că ar fi consumat o substanță psihoactivă.

Aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru substanța THC- 5 (cannabis).

Conducătorul auto se îndrepta spre festivalul de la Caransebeș, dar a fost condus la spital, pentru prelevare mostre biologice, polițiștii întocmind dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Tot aseară, pe timpul misiunilor de asigurare a ordinii publice la festivalul TAKE OFF, o tânără a fost depistată având asupra sa o țigaretă confecționată, susceptibilă a fi droguri de risc. În acest caz au fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc, cercetările urmând a fi preluate de structurile competente.

În zilele următoare, polițiștii, împreună cu partenerii instituționali, sunt la datorie și continuă activitățile pentru siguranța comunității.

De același autor

Related Articles