[FOTO] Pensionarii din Reşiţa au trecut mai repede în Noul An

O parte dintre pensionarii reşiţeni a păşit deja în Noul An.

Păstrând tradiţia începută cu mai mulţi ani în urmă, Primăria Reşiţa a organizat şi în acest an Revelionul Pensionarilor, pentru a-şi arăta preţuirea pentru munca de o viaţă a acestora în folosul dezvoltării oraşului şi a comunităţii.

Peste 450 de persoane au participat la petrecerea pregătită de administraţie, care a cuprins, pe lângă muzică uşoară adecvată şi un program folcloric susţinut de o parte din orchestra şi ansamblul Bârzava şi de interpretele Luminiţa Chiosa şi Camelia Bojin Ceocu. Atmosfera a fost animată, iar pensionarii s-au înghesuit la brâuri, hore, ardelene,conduse ca de fiecare dată de Floarea Vela- un veteran al acestor baluri, dar şi la melodii ca „Hai vino iar în gara noastră mică”, „Suzanna” sau „Coco Jumbo”. Şi meniul a fost de sărbătoare: a cuprins antreu, friptură, desert, sucuri, bere şi cafea la discreţie.

„Ne simţim foarte bine. Ne place localul, atmosfera, muzica. Ne place totul. Vom sta cât putem de mult sau…cât rezistă partenerul. Şi vom dansa”- au fost câteva declaraţii ale participanţilor.

Deoarece localul în care a avut loc petrecerea s-a dovedit insuficient faţă de numărul mare al pensionarilor dornici de distracţie, în această seară(joi,28 decembrie) va avea loc un nou Revelion pentru ei.

Viceprimarul Reşiţei, Adrian Dacica, a mărturisit oaspeţilor, în deschiderea Revelionului, că s-a gândit pentru 2017, să cuprindă în buget o sumă care să permită organizarea unei petreceri destinată persoanelor de vârsta a treia, în fiecare lună. (Daniela Tudor)

De același autor

Related Articles