[FOTO] „Pe frecvențe”, sâmbătă, 11 august,un caransebeșean: Sebastian Georgian Sârbu

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Sâmbătă, 11 august, „Pe frecvențe” de la ora 15:15 ne întâlnim cu un Moştenitor al României, Sebastian Georgian Sârbu, un tânăr şi visele sale.

Sebastian Georgian Sârbu este absolvent al Colegiului Naţional „Traian Doda” din Caransebeş, unde a obţinut rezultate foarte bune la învăţătură în anii de studiu absolviţi, cu media 9,97 in primii trei iar în ultimul cu media 10; a participat la diferite concursuri şcolare şi olimpiade şi s-a calificat trei ani consecutiv la faza naţională a olimpiadei de sociologie.
Din 2006 până în 2014 a urmat cursurile Şcolii Gimnaziale Nr. 7 din Reşiţa, fiind premiant în fiecare an şi participând la diferite concursuri şi olimpiade şcolare.
Şi-a dezvoltat competenţele organizaţionale şi manageriale organizând şi desfăşurând în CNTD „Traian Doda”, Caransebeş , activitatea de voluntariat: „Ghiozdanul cu Bucurii” cu strângere de fonduri pt copiii nevoiaşi din şcoală. A obţinut premiul I la atelierul de scriere de proiect şi educaţie civică derulat în data de 16.11. 2017 şi a desfăşurat activităţi de voluntariat în cadrul proiectului „Tineri cu iniţiativă pentru dezvoltarea unei culturi civice în municipiul Caransebeş” în perioada 16.11-15.12.2017. De la vârsta de 12 ani s-a înscris în Ansamblul de dansuri populare „Semenicul”, având astfel posibilitatea de a participa la spectacole şi de a-şi reprezenta, cu mândrie, ţara şi peste hotare. În clasele gimnaziale a făcut parte din echipa de redacţie a revistei şcolii: „Lumea mea”.
A publicat articole în Almanahul Colegiului Naţional „Traian Doda”, din Caransebeş.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles