[FOTO] “Pe frecvențe”, de la ora 15:15, Corina Marta!

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla , un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

De 3 ani,la inițiativa Laurei Sgaverdea şi alături de voi, am realizat campania umanitară „Muzică pentru Viață”, în numele solidarității umane, un proiect ce-și asumă toate coordonatele omeniei susținut de toate principiile ce stau la baza acestui criteriu de valoare.

În această sâmbătă, ora 15:15, “Pe frecvențe” Corina Marta, un prieten și un om încercat de suferință, dar un om care și-a păstrat bunătatea, principiile și caracterul altruist. Povestea ei este una deosebit de emoționantă ce dovedește că dragostea și sprijiunul celor dragi înseamnă totul în lupta cu boala și durerea.
Corina Marta ne împărtășește despre ce o ajută și o face fericită și mai ales de ce este un susținător fidel al campaniei umanitare Muzică pentru Viață, încă de la prima ediție și până acum, la cea de-a patra ediție.
„Muzică pentru Viață” este o campanie umanitară ai cărei Eroi sau Beneficiari putem fi oricare dintre noi.
Începând de duminică, 16 decembrie și până pe 23 decembrie, de la Căsuța de Sticlă, îl puteți trimite pe Moș Crăciun la toți cei care au nevoie să simtă că nu sunt singuri, din casă în casă, din suflet în suflet până la Clinica Onco-Help Timișoara, pe Muzică pentru Viață!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău