[FOTO] PDL a făcut bilanţul USL

IMG02973-20140317-1456

O delegaţie a filialei Caraş-Severin a Partidului Democrat Liberal a solicitat astăzi o întâlnire cu prefectul Silviu Hurduzeu pentru a-i înmâna „Cartea Minciunilor USL”. Este vorba de un document cu 48 de pagini care reprezintă un bilanţ al actualei guvernări în ultimele 22 de luni. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a refuzat întrevederea, a spus prim vicepreşedintele PDL Caraş-Severin, Alain Rus, aşa că documentul a fost depus la registratura instituţiei:

 

“Tot ce s-a întâmplat în decurs de 22 de luni ne sperie pentru că nu ştim ce va urma în continuare şi cum va fi afectată populaţia de măsurile abuzive pe care le ia PSD-ul”, a mai spus Alain Rus.

 În document se precizează, printre altele: „Venirea la guvernare pe 7 mai 2012 a fost momentul din care USL şi-a dat arama pe faţă – şi-a dorit puterea pentru a-şi duce adevăratul program de guvernare la bun sfârşit. Obiectivele adevărate  ale  USL  au  fost  tot  timpul  jefuirea  României şi  românilor  şi  folosirea  banilor   pentru   umplerea buzunarelor USL şi ale clienţilor politici, tratarea cu incompetenţă criminală a problemelor legate de guvernare şi asigurarea spatelui aleşilor USL în justiţie. Victimele USL sunt România şi românii. În 22 de luni nu s-a reformat nimic, nu s-a început niciun proiect, nu s-a venit cu nicio viziune legată de dezvoltarea României”. (Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles