[FOTO] Oamenii Faptelor Bune, de toate vârstele, susțin campania Muzică pentru Viață!

345

Motto: “Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alții, rămâne pentru eternitate”. Albert Einstein.

Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de Rai… este motto-ul celei de-a IV-zile a campaniei umanitare Muzică pentru Viață, fiindcă în această dimineață de 19 decembrie sute de brațe de copii au îmbrățișat Nașterea Mântuitorului, luminându-I, prin bunătatea purității lor calea spre ieslea încălzită de faptele bune.

O zi de emoție și senină a zâmbit peste Căsuța de Sticlă din Centrul Civic unde este Laura Sgaverdea și echipa radioului reșițean sau Oamenii Faptelor Bune, după cum ne-a mărturisit, cu lacrimi în ochi, un ascultător-donator venit din Gârbovăț.

Din Reșița sau din împrejurimi oameni și emoțiile lor au venit să doneze, dar să -și mărturisească și dorința de-a trimite gândul lor bun către cei aflați în suferință, dar și către cei care pot sprijini această inițiativă unanim apreciată de fiecare dintre ei.

În eter a plecat spre ascultători, dar mai ales către cei care sunt clăditorii și purtătorii de inițiativă ai Clinicii Onco-Help Timișoara și mai ales către beneficiarii lor, un cor al solidarității umane colorat în speranță de vocile copiilor de la Grădinița Riki-Priki, Școala Generală Nr.2, Colegiul Național „Diaconovici-Tietz”și Corul Menestrelul, coordonat de profesorul Adriana Ponoran.

 Tot acest batalion al copilăriei a venit, a donat, a cântat sub scutul Credinței, Nădejdei și Dragostei.

 Artistul plastic Marian Truțulescu, însoțit de întreaga familie a mărturisit că rămâne ca în fiecare an alături de Radio România Reșița și e foarte bucuros că în fiecare an radioul reșițean vine cu această idee excepțională pentru ajutorarea semenilor noștri care au într-adevăr nevoie. De asemenea artistul plastic i-a invitat pe toți cei care încă nu au donat să facă acest gest cât de mărunt ar fi el pentru că cu siguranță Dumnezeu le va trimite un dar înapoi, mai ales că suntem în preajma Sărbătorilor de Iarnă, iar asemenea gesturi fac iarna mai frumoasă și lumea mai bună.

Maia, micuța-mare artist plastic a mărturisit că această campanie Muzică pentru Viață a inspirat-o să realizeze o surpriză aparte pentru Clinica Onco-Help, dar ne-a spus că duminică seara o va dezvălui echipei Radio România Reșița și colectivului Onco-Help.

Edy Dragomir sau Luca Popa, reprezentanți ai spiridușilor buni, au spus că pentru ei și colegiilor, Crăciunul va fi mai frumos după ce au donat pentru cei întristați.

Lecții de viață și omenie predate de oameni de toate vârstele dau speranță că Oameni Faptelor Bune s-au unit  Acasă pe  frecvențele bucuriei de a fi și anul acesta împreună pentru o cauză nobilă, pentru că trebuie să trăim și să dăruim. Să trăim până la lacrimi, lacrimi de bucurie și nu de suferință, pentru că există lucruri ce par imposibil de realizat, până când vine cineva care nu știe acest lucru și le realizează.

 Destinul prinde formă în momentul în care iei o decizie – aceea de-a fi înainte de orice, Om.

Vino și tu alături de Oamenii Faptelor Bune, în numele lor echipa Radio România Reșița îți mulțumește!

Epilog: „Viața e doar șansa de a crește un suflet”. Arthur Powell Davies

Anca Bica Bălălău