[FOTO] O nouă tragedie pe şoselele din vestul ţării

4414

O depăşire riscantă a fost fatală pentru o şoferiţă din Timișoara. Femeia a intrat cu maşina pe sensul opus de mers şi s-a lovit frontal cu un tir. Accidentul deosebit de violent a avut loc pe DN 6 la km 464+300 m, în afara localității cărăşene Constantin Daicoviciu. În urma impactului, şoferiţa de 34 de ani a decedat pe loc. Conducătorul TIR-ului este cetăţean polonez, şi în urma testării a rezultat alcoolemie zero. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a avut un atac de panică, aşa că a fost transportat la Spitalul municipal Caransebeş.

 

La această oră, traficul se desfăşoară dirijat pe un singur sens de mers. Automarfarul s-a răsturnat şi el după ce şoferul a încercat să evite impactul, iar toată încărcătura este împrăştiată pe câmp.

Poliţiştii încearcă să identifice victima, dar demersul este destul de dificil. Pe maşina, marca Ford, este căzut şi un fir de curent electric, aşa că este nevoie de intervenţia celor de la compania de furnizare a energiei electrice care să întrerupă alimentarea.

(Sebastian Dragomir)