[FOTO] O întâlnire de suflet, de la ora 22:15, cu Daniela Nane la „Boema”

Motto: „Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii”. Charles Baudelaire

În această seară vă invit să descoperim omul din spatele îndrăgitei actriţe,Daniela Nane. Povestea sa de viaţă şi cele mai frumoase amintiri din cariera sa , dar şi despre planuri de viitor, toate sub emoţia celor mai frumoase sentimente de prieteni şi bucurie.
Daniela Nane este o actriță română, câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România, prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe.

„Frumusețea ei îți captează atenția, dar personalitatea ei îți captează inima”

Născută la Iași și absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa Mircea Albulescu, de-a lungul frumoasei sale cariere a gestionat cu multă înţelepciune frumuseţea interioară cu frumuseţea fizică, s-a remarcat prin toate rolurile cărora le-a dat viaţă pe scena Teatrului Bulandra din Bucureşti, jucând în regia unor mari regizori printre care îi putem aminti pe Cătălina Buzoianu sau Andrei Şerban.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM ori 92,8FM, pentru a afla povestea de viaţă a Danielei Nane.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Epilog: „Frumusețea ei îți captează atenția, dar personalitatea ei îți captează inima”. Anonim

Anca Bica Bălălău