[FOTO] Nu vă grăbiţi! La Reşiţa se înmatriculează doar 100 de maşini pe zi

Eliminarea unor taxe pentru înmatriculări şi obţinerea permiselor de conducere a produs aglomeraţie şi la Serviciul Permise şi Înmatriculări din Caraş-Severin. Mulţi proprietari au amânat înscrierea maşinilor pentru a nu mai plăti timbrul de mediu. Cum era de aşteptat, ghişeele s-au aglomerat, iar oamenii au stat la coadă şi câte 4-5 ore. „Este mai aglomerat decât de obicei, dar suportăm. Aveam dosarul făcut de vreo 10 zile şi au aşteptat să văd dacă pică (n.r. timbrul de mediu). Dacă nu, plăteam taxa”, a spus unul dintre cei aflaţi la coadă.

Şeful Serviciului, comisarul şef George Marinescu spune că au fost luate o serie de măsuri pentru a gestiona situaţia:

„Am dat numere de ordine. Capacitatea noastră maximă este de 100 de înmatriculări pe zi. Capacitatea la preschimbarea permiselor de conducere este de 50 pe zi. Am dat numere de ordine şi acolo. Acestea vor fi acordate doar persoanelor care au asupra lor cartea/buletinul de identitate şi dosarul de înmatriculare/preschimbare permis; Programul de eliberare autorizaţii provizorii va fi de la ora 11.00 la ora 14.00. Gestionăm situaţia.”

George Marinescu a recomandat celor care nu se grăbesc să-şi înmatriculeze maşinile să vină la ghişee eşalonat, pe parcursul următoarelor zile.

(Sebastian Dragomir)