[FOTO] Neatenţia la volan a pus de o tamponare la Reşiţa

772

Neatenţia în trafic pune o conducătoare auto la cheltuieli. Dacă asigurarea de răspundere civilă nu este valabilă, aceasta va fi nevoită să scoată din buzunar bani frumoşi pentru reparaţii.

Un accident rutier soldat cu o tamponare între două autovehicule s-a produs astăzi pe Strada Petru Maior din cartierul Moroasa al municipiului Reşiţa. O conducătoare auto, aflată la volanul unui Renault Laguna nu s-a asigurat suficient la plecarea dintr-o parcare, aflată pe partea stângă a sensului de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism, Volkswagen Passat, care circula regulamentar din cartierul Lunca Pomostului către Centru.

În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale, însemnate pentru conducătorul Passatului şi mai reduse pentru cea care a condus Laguna, dar care este bună de plată dacă societatea de asigurare nu va fi găsită pentru constatarea pagubelor.

Traficul în zonă a fost semiblocat timp de câteva minute, iar circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens până la degajarea din carosabil a autovehiculelor implicate în accident.

 

(Hardy Cvoica)