[EXCLUSIV] Imagini înfiorătoare. Bărbat găsit mort la Teatrul de vară, într-o mizerie de nedescris

12041857_942341389164155_1337075022_n

Un bărbat de 67 de ani din judeţul Timiş, a fost găsit decedat în această după-amiază într-una din încăperile dezafectate ale fostului Teatru de vară al municipiului Reşiţa. Era vorba de un om al străzii și a fost găsit de un prieten de-al acestuia care nu l-a mai văzut de câteva zile. Acesta ar fi auzit de la oamenii din cartier că bărbatul ar fi murit. A trecut să vadă ce se întâmplă  şi l-a găsit mort într-o mizerie de nedescris. Acesta a sunat la numărul de urgenţă 112, ambulanţa şi poliţia, care s-au deplasat la faţa locului au constatat decesul. Trupul neînsufleţit al bărbatului zăcea pe un morman de gunoaie colectate de la tomberoanele din zonă, într-o stare înaintată de putrefacţie. De la cel care l-a găsit, un alt om al străzii, am aflat că bărbătul găsit mort locuia de peste un an şi jumătate în acel spaţiu mizerabil, fără geamuri şi sursă de încălzire. Poliţia municipiului Reşiţa cercetează acum cauzele decesului, iar trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului judeţean de urgenţă din Reșița.

Din informaţiile pe care le-am obţinut, pe surse, clădirea fostului Teatru de vară, dezafectată şi într-o stare continuă de degradare, a fost preluată de Primăria Reşiţa şi se află în administrarea acesteia. (Mirabela Afronie, Hardy Cvoica)

Vom reveni cu informaţii!

1 COMENTARIU

  1. Respectati suferinta si nu mai scrieti mizeri de genu mortu de la tearu de vara sunt fata lui si sufera toata familia cand vad vorbele voastra respectatine suferinta va rugam

Comments are closed.

De același autor

Related Articles