[FOTO] Moartea l-a surprins în… casă

Un bărbat de aproximativ 42 de ani a fost găsit decedat astăzi în apartamentul de pe str. Ştefan cel Mare din municipiul Reşiţa, în care locuia cu chirie. Vecinii au sesizat autorităţile pentru că nu mai puteau suporta mirosul greu care emana din apartamentul cu pricina.

Proprietarul locuinţei, solicitat să vină la faţa locului, a deschis uşa apartamentului, iar autorităţile au găsit corpul neînsufleţit al defunctului întins pe pardoseală şi în stare de descompunere. De la rudele persoanei decedate, sora şi cumnatul acesteia, am aflat că de aproximativ o lună nu au mai luat legătura cu el, dar avea faze din acestea în care nu dădea niciun semn de viaţă timp îndelungat.

Cumnatul acestuia a declarat pentru Radio Reşiţa că uşa apartamentului nu a fost forţată şi defunctul nu prezenta semne de violenţă pe corp şi nu ştie că acesta să fi fost bolnav. Trupul defunctului a fost ridicat şi transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Poliţia aflată la faţa locului a continuat cercetările de rigoare.

Foto: Radio Romania Reşiţa

De același autor

Related Articles