[FOTO] Miercuri, 30 mai, ora 19, o nouă Premieră la Teatrul de Vest !

Teatrul de Vest Reşiţa prezintă,la Palatul Cultural din Reşiţa, miercuri, 30 mai, de la ora 19.00,
PREMIERA comediei NUNŢI, AMANTE ŞI VACANŢE, de Neil Simon, regia RADU GABRIEL.

Comedia bulevardieră, NUNŢI, AMANTE ŞI VACANŢE, este o producţie a Teatrului de Vest Reşiţa, cu actori vedetă din Bucureşti şi cu doi tineri reşiţeni, este alcătuită din trei scenete, în care personajele intră în încurcături sentimentale, fac gafe, se precipită, încercă să rezolve situaţii imposibile, dar adâncesc şi mai mult neînţelegerile şi conflictele. Situaţiile fără ieşire, pline de haz şi tensiune, scot la iveală personaje comice şi replici de un umor spumos şi irezistibil.

Distribuţia: Radu Gabriel, Ana Odagiu, Marius Gîlea şi Maria Radu.În roluri secundare: Tabita Givoreanu şi Robert Brage.

Marvin Neil Simon s-a născut la 4 iulie 1927, în New York și este un dramaturg și scenarist american, evreu de origine.Numeroasele sale comedii jucate mai întâi pe scenele din Broadway, au fost traduse și reprezentate în întreaga lume, dobândind un loc de frunte în repertoriul teatral universal din secolul al XX-lea și al XXI-lea Între piesele sale se numără Amintiri din Brighton Beach,Biloxi Blues și Un cuplu ciudat. Neil Simon a câștigat Premiul Pulitzer pentru dramă pentru piesa Lost In Yonkers. După mai multe din piesele sale au fost realizate filme artistice, pentru care a scris scenariul. A mai scris și librete pentru musicals, ca de pildă Sweet Charity.

Spectacolul se joacă şi joi, 31 mai, de la ora 12, pe scena Palatului Cultural din municipiu.

Anca Bica Bălălău