[FOTO] Medicul Ilona Isbiceanu Voina este invitatul emisiunii „Prietenul de la ora 20:20”!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară de sâmbătă la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”, într-o postură inedită, fără halatul alb și stetoscop, dar cu sufletul deschis și inima plină de bunăvoință, cum dealtfel ne-a obișnuit în calitatea sa de medic cardiolog, ne întâlnim cu o tânără doamnă doctor, Ilona Isbiceanu Voina.

 Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Craiova , promoția 2008, cu nota 9,54 și în prezent este medic specialist cardiolog la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Locuiește în Caransebeș, este căsătorită și mama unui minunat băiețel.

Ilona Isbiceanu Voina ne va vorbi în această seară inevitabil despre profesie, dar și despre copilărie, mentori și proiecte de viitor.

Emisiunea se transmite live pe pagina de  facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: Ilona Isbiceanu Voina

De același autor

Related Articles