[FOTO] Lumina Sfântă a pogorât în Centrul Civic al Reșiței!

Reşiţa s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare în Noaptea de Înviere, iar vremea a fost extrem de prielnică.

În toate lăcaşele de cult preoţii au oficiat slujbele, dar anul acesta, în premieră, Părintele Protopop al Reşiţei, Gheorghe Şuveţi, alături de un sobor de preoţi, a oficiat Slujba de Înviere în Centrul Civic, unde câteva mii de oameni, printre care foarte mulţi tineri şi copii, au venit să ia Lumină împreună şi cu Ioan Popa primarul municipiului de pe Bârzava.

Prea Onoratul Părinte Protopop al Reşiţei a transmis creştinilor:

„Plecăm la casele noastre mai îndreptaţi şi mai mulţumiţi.În numele preoţilor slujitori de aici vă mulţumim că ne-aţi însoţit, vă binecuvântăm şi vă dorim pentru casele dumneavoastră, pentru cei dragi ai dumneavoastră, Sărbători cu pace, cu bucurie, cu linişte şi să ne vedem în continuare în Bisericile noastre mărturisindu-L pe Hristos Cel Înviat spre mântuirea sufletelor noastre. Amin. Hristos a Înviat” !

Radio România Reşiţa a rămas şi în Seara de Înviere alături de fiecare suflet de creştin din ţară sau străinătate, transmiţând în direct slujba de la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” şi din Centrul Civic, dar şi relatări de la Biserica Greco-Catolică şi din judeţ, unde jurnaliştii au mers să ia Lumină.

Colectivul radioului reşiţean vă doreşte tuturor cu ocazia Sărbătorilor Pascale multă sănătate, linişte şi lumină în suflet. Hristos a Înviat. Bucuraţi-vă.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles