[FOTO] Lucrări de decolmatare realizate din bugetul local

Decolmatare pe banii contribuabililor. Oraşul Bocşa a fost grav afectat în urma inundaţiilor de anul trecut. Sute de case au fost inundate şi zeci de oameni au fost evacuaţi. Pentru a preveni astfel de situaţii, în aceste zile se lucrează la decolmatarea mai multor pâraie care străbat cartierele oraşului. Este vorba de pâraiele Cremeni, Măgura, canalul de colectare a apelor din zona Vasiova-strada Dognecei și canalul colector a apelor din zona Bocșa Română-strada Ramnei.

Lucrările de curățare și decolmatare sunt finanțate integral din taxele si impozitele locale, spune primarul Eugen Cismăneanţu. Acesta, însoţit de viceprimarul Brie Olimpiu, a verificat zilele trecute, stadiul în care se prezintă şantierul.

Pe pagina sa de socializare, edilul a mulţumit bocşenilor pentru faptul că şi-au achitat dările şi, astfel au putut fi realizate aceste investiţii care pun în siguranţă locuinţele cetăţenilor.

„Lucrările de curățare și decolmatare sunt finanțate integral din taxele si impozitele locale (bugetul local) plătite de către dumneavoastră. Mulțumesc pe această cale tuturor celor care ați înteles importanța taxelor și impozitelor plătite la timp”, scrie Eugen Cismăneanţu.

(Sebastian Dragomir)