[FOTO] Liga studenților UEMR, partener în Săptămâna Națională a Bibliotecilor

În intervalul 23-29 aprilie 2018 este marcată, în România, Săptămâna Națională a Bibliotecilor, perioadă în care se celebrează rolul și importanța bibliotecilor la nivel național.
Pe toată durata Săptămânii Naționale a Bibliotecilor, biblioteca devine spațiul în care cititorii pot lua parte la o serie de activități culturale, lansări de carte, dezbateri, expoziții, mese rotunde, sesiuni de lecturi publice, întâlniri cu autori etc., menite să aducă în atenția publicului importanța bibliotecilor și implicarea acestor instituții în promovarea culturii de calitate și a educației prin cultură.


În acest context, la Biblioteca Municipală Reșița a avut loc miercuri, 25 aprilie 2018, începând cu ora 17, întâlnirea cu Rodica MIJAICHE. Născută în Reșița, absolventă a Facultății de Științe Economice și Administrative, specializarea Administrație Publică, în anul 2004, și cu un Master, specializarea Marketing și Management în Afaceri, în anul 2008, din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, pasionată de muzică și dans, Rodica MIJAICHE a publicat până în prezent cinci romane.
A debutat cu romanul Anotimpul iubirii la editura Smart Publishing, roman ce a fost reeditat sub egida editurii Librex Media International, unde au mai apărut romanul Secrete și primele trei volume din Seria Pasiuni: New York. Pasiuni ascunse; Roma. Pasiuni întunecate și Londra. Pasiuni dezlănțuite.
În prezent autoarea lucrează la vol. 4 din Seria Pasiuni, J&C. Pasiune în dans și la un nou roman de dragoste, Eu, tu sau… noi.

(A.B.B.)

De același autor

Related Articles