Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Sâmbătă, 8 septembrie, „Pe frecvențe” de la ora 15:15 ne întâlnim cu doi tineri remarcabili, Laura Roșca și Adrian Șaguna și totodată colegi din Societatea Română de Radiodifuziune şi Radio3Net „Florian Pittiș”.

La doar 29 de ani a reuşit să devină unul dintre cei mai buni DJ ai momentului şi reuşeşte să încingă atmosfera în cele mai mari cluburi din Capitală
Adrian Şaguna sau DJ Sound cum mai este cunoscut şi-a început cariera în 2002 ca DJ la un radio local, unde a stat timp de trei ani de zile. După doi ani a reuşit să devină DJ rezident la un club din Buzău, unde i-a cunoscut pe cei de la care a învăţat meserie, Dan Bârlă şi George Dumitrescu.
În scurt timp a luat contact şi cu primul club din Bucureşti, Gossip, unde a avut ocazia să mixeze alături de DJ Rhyno. „Publicul este principalul factor de care ai nevoie când eşti DJ, trebuie să simţi publicul. Poţi avea muzică foarte multă, dacă nu încânţi publicul, degeaba”, ne-a spus Adrian. În 2007 a reuşit să fie DJ rezident în clubul Twice din Bucureşti şi de aici au urmat tot mai multe colaborări în mai multe oraşe ale ţării, precum Ploieşti sau Braşov. El organizează şi petreceri private cu ocazia deschiderilor de noi cluburi şi susţine diferite concerte în Buzău cu ocazia Zilelor Buzăului sau Revelionului

Talentul de artist a moştenit de la părinţii săi, mama sa fiind pictor, iar tatăl său jucând teatru, însă ştie că şi Dumnezeu a fost darnic cu el. Acum la 21 de ani se pregăteşte să apară pe scenă sub alt nume, chiar DJ Adrian Şaguna, profitând şi de notorietatea numelui său-este urmaș mitropolitului ortodox al Transilvaniei, Andrei Șaguna, militant pentru drepturile ortodocșilor și ale românilor din Transilvania, fondator al Gimnaziului Românesc din Brașov (1851), membru de onoare al Academiei Române.
Mitropolitul Andrei Şaguna a fost cel mai mare ierarh al Bisericii Ortodoxe Române din Transilvania, în decursul secolului XIX.
Fratele geamăn al lui Adrian, Sorin Șaguna, a fost un remarcabil și autentic actor,poet, plecat dintre noi în anul 2014.


Alături de Adrian o vom cunoaște și pe DJ Lalla, Laura Roșca, absolventă a Universității Spiru Haret, Facultatea de Jurnalism, o tânără ardeleancă extrem de talentată și sensibilă, într-un cuvânt doi tineri deosebiți și poveștile lor de viață.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău