Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară de sâmbătă, 10 aprilie, la emisiunea “Prietenul de la 20:20’’ aducem copilăria şi primăvara în sufletele voastre prin mărturisirile la ceas de seară ale unui copil, Rareș-Dimitrie Stanciu,  elev în clasa  a V-a B la Şcoala Gimnazială nr. 8 Reșița la clasa profesorului de limba şi literatura română, Oana Goian, condusă de directorul,  profesor de matematică, Camelia  Coandă!

Rareş are multe pasiuni, face şi cursuri de pictură la Şcoala Populară de Arte „Ion Românu”, dar este şi laureatul unor premii internaţionale pentru eseuri, o bucurie pentru mama sa, Angelica Herac.

Cum este viaţa noastră afectată de pandemie, vom afla de la tânărul nostru invitat şi deasemenea vom lua pulsul gândurilor generaţiei sale în aceste vremuri tulburate de boală şi anxietate.

Despre copilărie, speranţă şi proiecte de viitor,modele şi mentori,  într-o seară de sâmbătă, la radio împreună cu Rareș-Dimitrie Stanciu!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău