[FOTO] La Muzeul Banatului Montan Reşiţa,în perioada 9-13 iunie, puteţi vizita expoziţia de țesături tradiționale și costume populare „Sărbătoare-n port şi cântec“

Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin şi Muzeul Banatului Montan Reşiţa organizează, în perioada 9-13 iunie 2021, expoziţia de țesături tradiționale și costume populare „Sărbătoare-n port şi cântec“.  

Vernisajul expoziţiei a avut loc FĂRĂ PUBLIC, în incinta Muzeului Banatului Montan Reşiţa (sala de expoziție de la etajul 3) şi a fost transmis live mâine, pe pagina de Facebook a CJCPCT C-S.

Expoziția va putea fi vizitată din data de 9 iunie 2021 de la ora 9:00  la ora 17:00, zilnic, până în data de 13 iunie, inclusiv.

Cu această ocazie, în cinstea bogăției valorilor tradiționale din expoziția amintită, va fi înregistrat un spectacol folcloric tot la Muzeul Banatului Montan Reşiţa, în sala de expoziţie, ce va fi transmis luni, 14 iunie 2021, pe pagina de Facebook a CJCPCT C-S.

Spectacolul va cuprinde un recital extraordinar al Orchestrei „Virtuozii Semenicului“ a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

Conducerea muzicală: Petrică Vița

            Soliști instrumentiști: Petrică Vița – taragot, Toma Tudor – saxofon, Marian Duțu – vioară, Costel Florea Pițigoi – saxofon și fluier

Solist vocal: Ramona Vița

            Prezintă: Codrina Raica

De același autor

Related Articles