[FOTO] La emisiunea Boema, de la ora 22:15 ne întâlnim cu protagoniștii spectacolului, „Nunți, amante și vacanțe”, de Neil Simon!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, la emisiunea Boema, de la ora 22:15 ne întâlnim cu protagoniștii spectacolului, „Nunți, amante și vacanțe”, de Neil Simon, Radu Gabriel, Maria Radu, Marius Ghilea, Ana Odagiu și managerul Teatrului de Vest, Florin Ionescu.
Mărturisiri de suflet, gânduri pentru ascultătorii Radio România Reșița și planuri de viitor, toate în exclusivitate în această seară de noiembrie din partea unor mari artiști.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles