[FOTO] La Boema, ora 22:15, regizorul şi protagonistul spectacolului PRAH:Ildiko Frank

254

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor,  aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror vocație este este: CULTURA UNEȘTE!

În această seară, la emisiunea Boema, de la ora 22:15 ne întâlnim cu regizorul şi protagonistul spectacolului PRAH, de Spiro Gyorgy-traducerea Zeno Fodor, Ildiko Frank.În acest spectacol partenerul său de scenă este managerul Teatrului de Vest, Florin Ionescu.

Invitata noastră este născută în Ungaria, dar cariera artistică şi-a început-o la Timişoara şi acum are o bună colaborare şi cu Reşiţa.

Despre proiectele sale şi despre publicul reşiţean vom afla în această seară, când Ildiko Frank se află pentru prima dată la Radio România Reşiţa.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău