[FOTO] La Boema cu Ştefan Iordănescu, despre un deosebit proiect cultural dedicat Centenarului Marii Uniri și colaborarea dintre Timișoara și Reșița, în anul 2021

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, vom asculta cea de-a doua partea emisiunii Boema,  de la ora 22:15, cu  regizorul Ştefan Iordănescu, care  ne va dezvălui despre un deosebit proiect cultural dedicat Centenarului Marii Uniri și despre colaborarea dintre Timișoara și Reșița, în anul 2021, când municipiul de pe Bega este Capitală Culturală Europeană.

Ștefan Iordănescu este absolventul Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, specializarea regie teatru şi film. De-a lungul carierei sale a fost director al Teatrului Bulandra, Teatrului Naţional din Timişoara şi al Teatrului Clasic Arad .
Ștefan Iordănescu a fost directorul festivalului prin care s-au aniversat cei 200 de ani de existență a celui mai vechi teatru din țară, Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” din Oravița, în cadrul manifestării realizând,în calitate de regizor, premiera spectacolului „Stella” de J.W von Goethe.
Este un om de teatru autentic care a construit o frumoasă şi apreciată carieră.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău