[FOTO] Jandarmii din Caraș Severin au un nou inspector-șef

Împuternicit, în urmă cu un an, ca inspector șef al jandarmilor din Caraș Severin, colonelul Ciprian-Marian Petrișor a preluat, oficial, joi, 27 ianuarie, funcția, după promovarea examenului. Ceremonia, de predare-primire a funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraş-Severin și a Drapelului de Luptă al unității, a avut loc la sediul unității.

În prezența prefectului județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, a adjunctului inspectorului general al Jandarmerie Române, colonel Alexandru Tobă, a comandanților de armă de la nivel local și ofițerilor din comandamentul unității a fost prezentat Ordinul de numire în funcție.

Cine este Ciprian-Marian Petrișor

Colonel Ciprian-Marian Petrișor a îmbrăcat ținuta militară din anul 1996, fiind elev al Liceului Militar „Constantin Brâncoveanu” al M.A.I. În anul 2000 a devenit student al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – Facultatea de drept – Arma Jandarmi. După finalizarea facultății în anul 2004, a urmat cursurile postuniversitare „Relații Internaționale” la aceeași instituție de învățământ.

În perioada 2006-2007 a urmat studiile masterale ale Facultății de Științe Juridice -„Adminstrație publică în contextul legislației actuale”, din cadrul Universității de Vest ” Vasile Goldiș” Arad.

Pentru dezvoltarea personală, dar și pentru asimilarea mai multor cunoștințe în domeniul militar, în perioada 2007-2009 a urmat studiile de master la Academia de Informații „Mihai Viteazul” – București, disciplina „Managementul informațiilor de securitate națională”.

Sursa foto: Inspectoratul Judetean de Jandarmi CS/Facebook

De același autor

Related Articles